Testimoniale

FALKEN
 
1. Cristi Stoica, Bucuresti
 
Imediat ce le-am primit le-am si montat. Livrarea a fost in doar 24 ore si nu am platit transportul. Pana acum nu am avut ocazia sa le testez si pe ploaie, dar per total sunt multumit de ele. Recomand cu incredere!
 
2. Bogdan Radu, Suceava
 
Am comandat pentru prima data acest tip de cauciucuri. Nu sunt forte zgomotoase și stau bine pe drum. Nu am constatat vreo creștere semnificativă a consumului.
 
3. Ionut Amariei, Galati
 
Pana acum am folosit doar cauciucuri Michelin, dar am zis sa incerc si acest brand special creat pentru camioanele americane. Au manevrabilitate si stabilitate foarte bune, sunt curios doar cat rezista in timp la uzura. Pentru produse premium cu 7 ani garantie condider raporul pret-calitate ca fiind unul foarte bun. Recomand si eu.
 
4. Manuel Csaba, Timisoara
 
In martie am cumparat un set de 4 anvelope si pana acum sunt multumit de ele. Tinuta foarte buna pe carosabil, stabilitate in curbe cat si pe drum umed. Pana acum nu se observa un grad mare de uzura a anvelopelor. Echipa de la anvelopecamioane24. a livrat promt comanda mea, iar raportul calitate-pret este unul excelent!
 
KAMA
 
1. Alin, Giurgiu
 
Anvelope rusesti foarte bune la un pret excelent. Le recomand!
 
2. Mircea, Onesti
 
Pana acum sunt multumit de ele mai ales ca sunt ieftine si reduc consumul de carburant. Au fost livrate in mai putin de 24 ore. Le recomand si eu!
 
3. Adi, Cluj
 
Nu sunt foarte zgomotoase, au o carcasa dura ce rezista in timp si garanteaza o uzura uniforma. Au o anduranta foarte buna de aceeea rezista mai mult decat alte cauciucuri. Pana acum nu am avut probleme cu ele.
 
4. Sorin Rusu, Brasov
 
Livrarea a fost foarte rapida iar anvelopele sunt bune si ieftine. 
 
BELSHINA
 
1.Ionel Catalin, Roman
 
Livrarea a fost rapida, pretul excelent!
 
2. Ghiocel Cernat, Slobozia
 
Am cumparat un set de 4 cauciucuri si sunt multumit de ele. Sunt robuste si rezistente la uzura. Plus livrarea a fost rapida si transportul gratuit. Le recomand.
 
3. Marin Stelian, Sacele
 
Am ajuns la 250 000 km rulaj la tractiune cu aceste cauciucuri din Belarus. Sunt ieftine si rezistente, le-am primit a doua zi si imediat le-am montat. Le recomand si eu!